Update Programma

De laatste puntjes worden op de i gezet en op 5 oktober gaan we op het eiland de voorbereidingen treffen voor dit unieke evenement.

Het pop-up klooster is verrijkt met twee workshops door Dirk-Jan Lagerweij, meditatie en bibliodrama.
De poëtische Miranda Middag-Turato met voordracht uit haar boek ‘Dichter bij Jezus’. Zij heeft het Matteüs evangelie in dichtvorm uitgegeven.

Kom luister en overdenk

Op verschillende manieren is muziek aanwezig op het pop-up klooster. Met zijn allen a capella Taizé of Iona liederen zingen tijdens een viering. Samen zingen met de Almeerse Benita Miranda of naar haar luisteren. Een klassieke aanvulling is de muzikale Miranda Driessen. Zij zingt Gregoriaanse liturgie van zondag 6 oktober.

Kom zing en ontspan

Ontdek bij de schilderworkshop hoe creativiteit en bezinning samen kunnen gaan. Deze heeft beperkt plaats, meld je daarom aan via de website.

Voor wie er warmpjes bij wil zitten in de middag, is het mogelijk bij het kampvuur aan te schuiven. Dit wordt aangestoken o.l.v. een scout.

Kom verf en geniet

Om het evenement laagdrempelig en veilig te houden is besloten het aantal bezoekers per tijdvak naar maximaal 150 mensen per tijdvak te verlagen. Wees er dus op tijd bij, anders is registratie niet meer mogelijk.

Kortom, registreer je snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *